Servicii
O idee frumoasă devenită un business de succes si inovator, aceasta este HELIOS P.L.S. !
 
Portofoliul companiei demonstreaza capacitatea de a fi unici si cu concepte de viitor.
 
Intr-o lume în care complexitatea și unicitatea atinge din ce in ce mai mult fiecare aspect al vieții de zi cu zi a oamenilor, compania HELIOS P.L.S este dedicată înțelegerii nevoilor și cerințelor oamenilor pentru a putea ajunge la soluții inovatoare avansate și ușor de experimentat care în final imbunătățesc calitatea spațiului și a vieții consumatorilor.
 
Promovăm soluții de iluminat eficiente energetic care reduc semnificativ consumul de energie. Aceste soluții se regăsesc în proiectele de interior (birouri, magazine, hoteluri, fabrici, școli, spitale, rezidențiale) și exterior (străzi, parcuri, spații de joaca, arene sportive, obiective arhitecturale).
 
 
 
Alături de noi proiectele se bucură de o susținere specializată chiar din faza incipientă.
 
Dincolo de o mare varietate de produse și cataloage vă punem la dispoziție intreagă noastră experiență și cultură vizuală în alegerea unor corpuri adecvate exigențelor spațiului vizat.
Partea de suport tehnic se va extinde dincolo de factorul estetic, intr-o firească succesiune cronologică, facăndu-se o analiza în cazul realizării necesarului de aparatură electrică.

În cazul definirii unor specificații și nevoi speciale, dimensionarea sistemului de iluminat va beneficia de proiectare luminotehnică asistată prin soft-uri specifice.