Servicii
O idee frumoasa devenita un business de succes si inovator, aceasta este HELIOS PLS!
 
Portofoliul companiei demonstreaza capacitatea acesteia de a fi unici si cu concepte de viitor.
 
Intr-o lume in care complexitatea si unicitatea atinge din ce in ce mai mult fiecare aspect al vietii de zi cu zi a oamenilor, compania HELIOS PLS este dedicata Intelegerii nevoilor si cerintelor oamenilor pentru a putea ajunge la solutii inovatoare avansate si usor de experimentat - care in final imbunatatesc calitatea sptiului si a vietii consumatorilor.
 
Promovam  solutii de iluminat eficiente energetic care reduc semnificativ consumul de energie. Aceste solutii se regasesc in proiectele de interior (birouri, magazine, hoteluri, fabrici, scoli, spitale, rezidentiale) si exterior (strazi, parcuri, spatii de joaca, arene sportive, obiective arhitecturale).
 
 
 
Alaturi de noi proiectele se bucura de o sustinere specializata chiar din faza incipienta.
 
Dincolo de o mare varietate de produse si cataloage va punem la dispozitie intreaga noastra experienta si cultura vizuala in alegerea unor corpuri adecvate exigentelor spatiului vizat.
Partea de suport tehnic se va extinde dincolo de factorul estetic, intr-o fireasca succesiune cronologica, facandu-se o analiza in cazul realizarii necesarului de aparatura electrica.

In cazul definirii unor specificatii si nevoi speciale, dimensionarea sistemului de iluminat va beneficia de proiectare luminotehnica asistata prin soft-uri specifice.