De mai bine de 30 de ani, grupul SLV Germania cunoscut sub sigla "Light is Life" este unul din principalii jucatori pe piata de iluminat. Totul a inceput printr-un simplu joc de lumina. Iluminare in culori, dispozitive de efect si obiecte decorative, toate acestea au creat baza unei companii care a devenit rapid unul dintre liderii pietei europene cu ajutorul designului inovator.
 
SLV este membrul unui grup de sapte companii independente din interiorul si afara Germaniei.Sunt atat producatori, cat si vanzatori de specialitate. Gama de produse diverse , acopera toate zonele de iluminat, inclusiv solutii de iluminat individuale pentru zone rezidentiale interior si exterior, precum si sisteme pentru cladiri gen magazine, expozitii, etc.
 
Activitatatea de cercetare si departamentul de dezvoltare, impreuna cu designeri si ingineri renumiti reprezinta sursa noilor produse scose pe piata de iluminat, o piata aflata mereu in continua schimbare. Noile produse sunt realizate in fabrica din Germania sau in cooperare cu partenerii internationali din Extremul Orient.
 
Cu 170 de angajati numai in Germania, grupul detine un numar impresionant de filiale si reprezentanti. In 2005, Helios PLS s-a alaturat grupului de parteneri SLV, devenind unic distribuitor pentru piata din Romania.

www.slv.de
 

PARTENERI     OFICIALI

PARTENERI