Prolicht este o companie austriaca cu sediul central in Tirol, o regiune cu un piesaj montan plin de paduri, pajisti si cateva iazuri mirifice. Pe langa activitatea deliberata cu materii prime, un rol important in imbogatirea procesului de productie il joaca componentele artistice ale naturii. Inrudirea cu natura si asocierea cu arhitectura reflecta o lume interesanta, plina de contraste si simbioza. Ideile de design si efectele de lumina sunt extrase din natura din jurul Prolicht-ului “Natura luminii”.
De la o simpla bucata de aluminiu, se obtine o capodopera, originara din inima Tirolului. Piese unice de inalta calitate sunt fabricate din materia prima pana la fabricatia finala la fata locului.
O preocupare principala a filosofiei Prolicht o reprezinta obtinerea tuturor etapelor de productie in fabrica din Tirol. In acest fel  sunt in masura sa controleze calitatea, viteza de productie si toate conditiile de fabricatie.
Unitatea de productie care este stabilita chiar langa sediul central, ofera toate posibilitatile de a produce aproape orice lumina in cei 4000m². Pe langa cele aproximativ 6000 de corpuri de iluminat standard, care pot fi personalizate in functie de dorinta clientului, Prolicht produce, de asemenea, numeroase copruri de iluminat special adaptate.
Mixtura dintre cele mai moderne echipamente gen freze, strunguri, bancuri si o echipa motivata ofera puterea si posibilitatea de a raspunde complet la nevoile clientilor si de a concura cu succes in lupta de fabricatie straina si produs de masa.
Prolicht ofera 25 de culori arhitecturale bine alese pentru clientii sai, cu posibilitatea de combinare. Se pot crea piese unice, cu efecte unice care pot oferi accente spatiului sau pot fuziona discret cu arhitectura. In concluzie, drumurile sunt deschise pentru jocuri de culoare in arhitectura.
 
Cu o tehnologie aparte, produsele Prolicht pot reprezenta o solutie speciala pentru arhitecti, designeri, decoratori, datorita designului si vastei palete de culori.
 
Helios PLS este reprezentant exclusiv pe piata din Romania si un partener de incredere pentru o companie cu tehnologie si produse inovatoare.


www.prolicht.com
 

PARTENERI     OFICIALI

PARTENERI