"Beauty is not created by adding one more detail, it is conceived by removing the last"


Kreon, castigatorul "Red Dot Awards: communication design 2010", este fondatorul conceptului: "Beauty is not created by adding one more detail, it is conceived by removing the last"( Frumusetea nu se obtine prin adaugarea unui detaliu, ci prin inlaturarea ultimului).

Produsele Kreon sunt cunoscute pentru formele lor arhitecturale, reflectand forma arhitecturii de astazi, o arhitectura bazata pe unghiuri drepte si linii. Acest lucru face ca produsele atemporale Kreon, sa ofere clientilor posibilitatea de a utiliza cele mai recente modele in armonie cu designul din anii '80, ' 90.

Compania are o strategie de dezvoltare ampla cu scopul de a mentine o abordare coerenta privind produsele, lucrarile, cataloagele, standuri, showroom-uri.

 

Parteneriatul cu Helios PLS ca distribuitor exclusiv in Romania inseamna mai mult decat un simplu act de comert, inseamna lucrari ce poarta semnatura profesionistilor in iluminat si nu numai, pentru ca in afara de sistemele de iluminat Kreon a dezvoltat si o sectiune diferita numita "Kreon ceiling", oferind astfel solutii integrate. Acest fapt a condus practic la extinderea domeniului de vanzare, reusind astfel sa oferim clientilor nostri solutii complete pentru nevoile lor.

www.kreon.com

 


PARTENERI     OFICIALI

PARTENERI