Pe 1 iulie 1934 era inscrisa la Registrul Comertului din Germania, firma Reininghaus & Co, firma ce avea sa devina peste ani, un succes de durata numit ERCO, „The Light Factory”. Arnold Reinninghaus, impreuna cu Paul Buschhausn si Karl Reeber au fondat compania in vremuri dificile din punct de vedere economic, o perioada caracterizata de recesiune si somaj. Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, reconstructia Germaniei si „miracolul economic” al tarii au dus la o schimbare majora: Erco a devenit cel mai mare producator de corpuri de iluminat din Europa.
 
Erco are sediul in Ludenscheid, un oras industrial prin traditie, chiar in inima Germaniei. Distantele scurte asigura o calitate optima: laboratoarele fotometrice, atelierele de unelte si departamentul de productie pentru sistemele optice sunt toate situate in aceeasi locatie. Acest lucru permite compararea rapida a simularilor, prototipurilor si componentelor fabricate.Cea mai mare parte a personalului lucreaza aici, in proiectare, productie, vanzari sau departamentele de administrare. In plus fata de acestia, mai sunt angajati in birouri si showroom-uri din intreaga lume. Mii de corpuri de iluminat parasesc fabrica in fiecare zi pentru cladiri de pe toate continentele. Procesele de productie si testare sunt supuse unor standarde, certificari stricte care asigura ca produsele Erco vor avea o viata lunga din punct de vedere functional.
 
Erco, The Light Factory este specializata in iluminat arhitectural. Motto-ul Erco este: noi vindem lumina, nu corpuri de iluminat. Aceasta abordare reprezinta munca de foarte multi ani si justica denumirea de „the Light Factory”.
Cu acest motto, Erco a intrat pe piata din Romania si a stabilit un parteneriat cu firma noastra, punandu-ne la dispozitie o gama larga de echipamente de iluminat pentru diverse solutii de iluminat: interior, exterior, sisteme de control.www.erco.com
 
 

PARTENERI     OFICIALI

PARTENERI