Lampile Artemide sunt considerate la nivel international "Icon Design" ale designului contemporan; ele sunt expuse in cele mai multe muzee de arta moderna si colectii de design: MoMa - New York, Metropolitan Museum of Art - New York, Victoria si Albert Museum - Londra, Museo Nazionale della Scienza e della Tecnica - Milano, Galleria Nazionale d'Arte Moderna - Romi, Parigi.

Artemide a colaborat intotdeauna cu cei mai renumiti designeri si promoveaza activitatea din atelierele scolilor de proiectare (de exemplu, Royal College of Art, Londra) cu scopul de a gasi cele mai bune tinere talente. Compania condusa de Ernesto Gismondi, fondatorul Artemide, se poate lauda cu cel mai prestigios premiu international de design industrial "Compasso D’Oro", acordat in anul 2004 pentru lampa "Pipe" - design Herzog & De Meuron.

Astazi, grupul Artemide are o cifra de afaceri de peste 130 milioane de Euro si detine filiale si showroom-uri in cele mai mari orase din lume si facilitati de productie in Italia, Franta, Germania, Statele Unite ale Americii, Ungaria si Cehia. Compania detine o retea ampla de distributie internationala, Helios PLS alaturandu-se grupului Artemide in 1999 ca partener - distribuitor exclusiv pentru Romania.

Inaugurarea showroom-ului Artemide s-a realizat in prezenta celor mai cunoscuti arhitecti din Bucuresti, dar si din tara. Helios PLS se bucura in proiectele sale de sprijinul Artemide, o ocazie inedita fiind vizita lui Ernesto Gismondi, in 2005 la Bucuresti pentru a sustine o conferinta la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti.

Colaborarea stransa dintre grupul Artemide si Helios PLS se reflecta in lucrarile din portofoliul nostru, majoritatea purtand semnatura Artemide.

In concluzie, Artemide in Romania inseamna Helios PLS, iar Helios PLS este sinonim cu Artemide.

www.artemide.com
 


PARTENERI     OFICIALI

PARTENERI