PARTENERI     OFICIALI

 

PARTENERI


Cu totii incercam sa ne traim propria independenta intr-o lume caracterizata de interdependenta. Ne cream propria identitate, propria definitie despre viata, propria afirmare a eului nostru. Helios P.L.S. iti propune sa fii egocentric:

Regaseste-te in lumina

Magia luminii este puterea de a da viata imaginii omului, capacitatea unica de exaltare si subliniere a diverselor scenarii ale existentei. Fiecarea moment, fiecare traire, fiecare emotie se poate cristaliza ca expresie intr-un mod de iluminare.

 

Noi, Helios P.L.S. ne propunem mai mult decat sa iti furnizam corpuri si sisteme de iluminat. Prin serviciile de calcul luminotehnic si proiectare asistata realizate impreuna cu profesionisti de specialitate ,designeri si arhitecti te vom ajuta sa exprimi acea senzatie de confort mult dorita intr-o scenografie care te reprezinta.

Afirma-te in lumina

Caldura, frivolitate, pasiune, elitism, orgoliu - cuvinte sau mai mult decat atat? Descrie un gand despre tine sau despre cel pe care il privesti. Redu tot ceea ce este superfluu, dar imbogateste contextul. Scoate-l la lumina! Nu-i asa ca iti suna familiar? Si totusi noi iti vorbim de proiectarea spatiului unde existi, de universul interiorului in care te misti:

Iluminatul - mai mult decat imagine, caracter!

Va fi alegerea ta sa transformi corpul de iluminat in solistul spatiului tau interior alegand un obiect de design cu semnatura de autor sau nu. El isi poate canta singur partitura si poate straluci in acest rol sau isi poate asuma o pozitie subordonata ambiantei generale, intregind-o.

 

Corpul de iluminat vorbeste despre personalitatea celui care il achizitioneaza. Noi iti oferim obiecte care te definesc! Si facem acest lucru de un deceniu!


PARTENERI     OFICIALI

PARTENERI