Evenimentul urmatorEvenimentul anterior

Relansare Cafe Au Light

Artemide combate razboiul luminii - “Viitorul nostru il reprezinta iluminatul cu led-uri”
Esti invitat, alaturi de echipa Helios PLS, sa descoperi cum poate fi gandita lumina pentru a servi arhitecturii si cum poate ea regiza si interpreta propriul spectacol.
 
Lumina se raspandeste deasupra suprafetelor sau este reflectata de ele si de obiectele din jurul nostru. Ne da posibilitatea de a vedea si de a ne alatura frumusetii lumii, mobilierului si a tot ceea ce ne inconjoara.
 
Daca ar fi sa vorbim despre platitudini ar trebui sa spunem ca lumina joaca un rol important in vietile noastre personale si profesionale. Daca ar fi sa rostim adevaruri ar trebui sa spunem ca lumina este FUNDAMENTALA!
 
Vom relua seria evenimentelor “Café au light” dedicate intelegerii luminii ca parte din devenirea noastra!
 
Va asteptam incepand cu data de 13 octombrie 2011, in showroom-ul nostru. Invitam alaturi de noi designeri, arhitecti, scenografi, fotografi, studenti la o facultate de specialitate sau pur-si-simplu incredibil de pasionati de lumini, de lumini si umbre, de iluminat, de design si arhitectura!
 
La prima intalnire subiectul principal va fi construit in jurul brandului Artemide si a colaborarii cu binecunoscutul Ross Lovegrove.
 
Pentru alte orice sugestii sau propuneri ne puteti scrie pe adresa: office@heliospls.ro.
 
Va asteptam JOI la ora 19.00 in Sos. Stefan cel Mare, nr. 15 (langa Aleea Circului).
Locatia: Showroom Artemide!!!