Evenimentul urmatorEvenimentul anterior

Cafe Au Light

Invitatie la o revolutie tacuta, contra iluminatului ca gest strict functional, rupt de context ce a inundat largi spatii construite cu surse standardizate lipsite de personalitate, inclusiv in cazul unor obiecte de patrimoniu reprezentative.
Un proiect profesionist de iluminat permite redescoperirea, renasterea si chiar imbogatirea semnificatiei si valentelor vizuale ale unui obiectiv arhitectural.
 
De cele mai multe ori ignorat sau tratat superficial, iluminatul reprezinta un instrument de proiectare prin care se poate interveni decisiv dar complet neinvaziv intr-un sit. Utilizat intr-un mod creativ, iluminatul artificial permite suprascrierea unui layer cu valente salvatoare chiar si intr-un tesut urban dezorganizat.
 
Daca ar fi sa vorbim despre platitudini ar trebui sa spunem ca lumina joaca un rol important in vietile noastre personale si profesionale.
Daca ar fi sa rostim adevaruri ar trebui sa spunem ca lumina este FUNDAMENTALA!
 
Daca sunteti designer, arhitect, scenograf, fotograf, student la o facultate de specialitate sau pur-si-simplu incredibil de pasionat de lumini, de lumini si umbre, de iluminat, de design si arhitectura va invitam sa participati la seria de intalniri lansata in cadrul showroom-ului nostru la fiecare 2 saptamani incepand cu data de 9 octombrie 2008.
 
Prima intalnire: “Tendinte si Design in Iluminat” sau cum se exprima nume precum Karim Rashid, Ross Lovegrove, Eric Sole´, Ora Ito, Naoto Fukasawa, Herzog& de Meuron, Neil Poulton prin Lumina.
 
Titluri pentru viitoarele prezentari:
 
Iluminat comercial - utilizarea spatiului, arhitectura si atmosfera 
Iluminat office - standarde, cerinte, trend
Iluminat minimalist - tehnologie si stil
Workshop-uri si proiecte internainale de Lighting Design.
Pentru alte orice sugestii sau propuneri ne puteti scrie pe adresa: design@heliospls.ro.
Va asteptam JOI la ora 19.00  in Sos. Stefan cel Mare, nr. 15 (langa Aleea Circului). 
Locatia: “Lumina si Design”!!!