TRAIM   DIN   LUMINA   SI   PENTRU   EA

Cu toții incercăm sa ne trăim propria independență intr-o lume caracterizată de interdependență. Ne creăm propria identitate, propria definiție despre viață, propria afirmare a eului nostru. Helios P.L.S. iți propune să fii egocentric.

Regaseste-te in lumina

Magia luminii este puterea de a da viață imaginii omului, capacitatea unică de exaltare si subliniere a diverselor scenarii ale existenței. Fiecare moment, fiecare traire, fiecare emoție se poate cristaliza ca expresie intr-un mod de iluminare.
 
Noi, Helios P.L.S. ne propunem mai mult decat sa iți furnizăm corpuri si sisteme de iluminat. Prin serviciile de calcul luminotehnic si proiectare asistată realizate impreună cu profesioniști de specialitate ,designeri si arhitecti te vom ajuta sa exprimi acea senzație de confort mult dorită intr-o scenografie care te reprezintă.

Afirma-te in lumina

Caldură, frivolitate, pasiune, elitism, orgoliu - cuvinte sau mai mult decat atat ? Descrie un gand despre tine sau despre cel pe care il privești. Redu tot ceea ce este superfluu, dar imbogatește contexul. Scoate-l la lumină ! Nu-i așa că iți sună familiar ? Și totuși noi iți vorbim de proiectarea spațiului unde exiști, de universul interiorului in care te misti.

Iluminatul - mai mult decat imagine, caracter!

Va fi alegerea ta să transformi corpul de iluminat în solistul spațiului tău interior alegănd un obiect de design cu semnătura de autor sau nu. El iși poate cănta singur partitura si poate străluci în acest rol sau își poate asuma o poziție subordonata ambianței generale, intregind-o.
 
Corpul de iluminat vorbește despre personalitatea celui care il achizițoneaza. Noi iti oferim obiecte care te definesc! Si facem acest lucru de un deceniu!