Economie

Configurator

Datorită ecranului tactil al sistemului de automatizare a casei Bticino puteți vedea toate utilitatile in casa  (energie electrică, apă și gaze) și, de asemenea, producerea de energie și de apă caldă obținută cu panouri fotovoltaice: toate informațiile sunt extrem de utile pentru a reduce cantitatea de deșeuri și de a optimiza instalarea pe profilul său de utilizare.
Cu managementul energiei sistemul BTicino foloseste energie electrică eficientă, evitând inconvenientul de black out  de la suprasarcină.

Prizele de alimentare, care sunt conectate la aparate de mari dimensiuni sau alte echipamente de consumatori de energie electrică (de exemplu, uscător de păr, lampadare cu halogen etc.).
Sistemul de control al temperaturii vă permite să gestionați inteligent profilul optim al temperaturii în fiecare încăpere a casei, creând cele mai bune conditii de confort, fără a pierde energie.
Diferite tipuri de centrale pot administra 4-99 zone, permițând să se încălzească. Senzorii locali sunt reglabili si au  un meniu special  pe ecranul tactil, întotdeauna posibil să se schimbe la nivel local temperatura de + sau - 3 grade.