Confort

Configurator


Solutia Bticino de automatizare pentru sistemul de iluminat reprezinta inlocuirea instalatiei electrice clasice cu o instalatie digitala unde functia de comutare a intrerupatorului este luata de relee situate in tabloul de automatizare si functia de comanda este luata de aparate legate in paralel pe lina Bus de numai 27V c.c.


In acest mod se realizeaza o reducere considerabila a numarului de cabluri electrice iar utilizarea aparatelor nu implica nici un fel de risc.

Poate unul din cele mai mari avantaje ale utilizarii unui astfel de sistem este posibilitatea folosirii scenariilor care fac posibila actionarea unui numar nelimitat de relee; exemple: deschiderea sau inchiderea sistemului de difuziune sonora, schimbarea postului de radio iar pentru actionarea luminilor se pot folosi telecomenzi prin adaugarea unor receptori cu 4 canale.
 
Folositi lumina cea mai potrivită în orice situație: citire-munca folositi lumina directa ,  lumina difuza pentru odihna si reglabila pentru a se potrivi cu situația de moment. Activarea punctelor de lumina pot aparea la nivel individual, de grup, sau în scenarii generale.