Casa inteligenta

Configurator
My home este un sistem de automatizare BTicino care reprezintă un nou mod de proiectare al sistemului electric putand satisface cele mai exigente pretentii.
 
My Home extinde posibilitătile de planificare si face viata mai simplă si functională, datorită utilizării unei tehnologii sistem unic, Bus Digital. Sistemul Bus se aplică în orice mediu de viată cu solutii avansate în ceea ce priveste confortul, siguranta, economia de energie, multimedia si de control local sau la distantă. Avantajul unei cablari in care toate aparatele sunt legate in paralel pe linia bus de doua fire, este că în orice moment se poate modifica foarte usor adaugand alte functii.

 
Fiecare dispozitiv conectat la sistem este echipat cu un circuit de interfată si inteligentă proprie, constituit dintr-un microprocesor programat, prin intermediul căruia dispozitivul este capabil să recunoască si informatiile destinate procesului in desfasurare pentru a realiza funcția dorită.

Modularitatea instalarea si integrarea functională a diferitelor dispozitive vă oferă libertatea de a alege ce aplicatii să adopte acum si care integrează în viitor fără structura majoră si, cu un management excelent costurilor.

Un astfel de sistem se adapteaza usor la nevoile beneficiarului si nu modifica spatiul in care se instaleaza, exceland prin diversitatea aparatelor, materialelor si culorilor folosite.

My Home ofera solutii avansate pentru: Automatizare, Sisteme de alarma antiefractie, Difuziune Sonora, Termoreglare, Telefonie integrata, Interfonie, Supraveghere video.